nya expekt Blogg

FOTBOLLS EM 2024: KVARTSFINAL

Nu kör vi! Fotbolls-EM 2024 hos nya expekt är igång. I denna EM-upplaga av speltips bloggen har vi valt att slänga om upplägget lite grann! Istället för att välja spel på matcher, väljer vi matcher till spel.

Inför varje omgång har vi ett visst antal oddsmarknader som vi sedan parar ihop med en match vi tror att det oddset kommer att ske.

Ta del av våra speltips på kvartsfinalerna i EM 2024 och resten av mästerskapet här hos nya expekt!

Välkomstbonus för nya spelare: ett 100% matchat gratisspel upp till 1 500 kr.

*Angivna odds kan komma att ändras

1X2

Match: England - Schweiz

När: Lördag 6 juli kl 18:00

Speltips: England att vinna (1) @2.25

England kanske inte direkt har dansat sig fram till kvartsfinal. Man var riktigt nära ett dunderfiasko i åttondelen men lyckades vända och vinna i sista stund. Trots detta blir vårt speltips att backa engelsmännen mot Schweiz. Vi tror att England kommer att komma till den här matchen vråltaggade. Det är nu det gäller och vi tror inte att England kommer att lämna det här EM-slutspelet redan i kvartsfinalen.

BTTS

Match: Spanien - Tyskland

När: Fredag 5 juli kl 18:00

Speltips: Båda lagen att göra mål @1.74

När Spanien - Tyskland drabbar samman i mästerskapets inledande kvartsfinal så är det två lag som kan göra mål. Spanien har gjort 9 mål och Tyskland 10 mål hittills i turneringen. Det finns väldigt mycket offensiv kraft i bägge lagen, både i startelvorna och på bänken. Här tror vi på en underhållande match med många målchanser åt båda hållen. Därför blir vårt speltips att båda lagen gör mål.

Målskytt

Match: Portugal - Frankrike

När: Fredag 5 juli kl 21:00

Speltips: Kylian Mbappé att göra mål @2.75

Två favoriter till guldet gör upp när Portugal möter Frankrike. Båda lagen har stjärnor på varje position och reserver som skulle gå rakt in i startelvan hos de flesta landslagen. Mbappé var på förhand favorit till att vinna skytteligan. Än så länge har fransmannen “bara” slagit in ett mål på straff. Vi tror att den blivande Real Madrid-spelaren kommer att kliva in i den här matchen på spelhumör. Det är i sådana här viktiga matcher i landslaget som Mbappé bara ska göra mål. Vårt speltips blir att Mbappe nätar mot Portugal.

Över/Under

Match: Spanien - Tyskland

När: Fredag 5 juli kl 18:00

Speltips: Över 2.5 mål @2.08

Vi tror inte bara att båda lagen gör mål i den här matchen, vi tror även att det blir över 2,5 mål. Som vi redan beskrivit i den första reken för den här matchen har Spanien och Tyskland tillsammans gjort 19 mål i det här mästerskapet. Här skulle vi bli förvånade om resultatet stannade vid 2 mål eller färre, därför tror vi på överspelet.

Trustly
Swish
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.