nya expekt Blogg

FOTBOLLS EM 2024: OMGÅNG 1 SPELTIPS

Nu kör vi! Fotbolls-EM 2024 hos nya expekt är igång. I denna EM-upplaga av speltips bloggen har vi valt att slänga om upplägget lite grann! Istället för att välja spel på matcher, väljer vi matcher till spel.

Inför varje omgång har vi ett visst antal oddsmarknader som vi sedan parar ihop med en match vi tror att det oddset kommer att ske.

Ta del av våra speltips på omgång 1 av EM 2024 och resten av mästerskapet här hos nya expekt!

Välkomstbonus för nya spelare: ett 100% matchat gratisspel upp till 1 500 kr.

*Angivna odds kan komma att ändras

Båda lagen att göra mål

Match: Tyskland - Skottland

När: Fredag 21:00

Speltips: Båda lagen att göra mål @ 2.15

Värdnationen Tyskland är favoriter i premiären och vi tror att man löser tre poäng (även fast man bara vunnit 1 av 5 matcher i München). Med det gissar vi att Skottland bjuder upp till dans och sätter åtminstone en kasse. Skottarna gjorde mål i 7 av 8 matcher i kvalet och även två mål vardera i de senaste två matcherna. För Tysklands del har man släppt in minst ett mål i de 12 senaste mästerskapsmatcherna och i år har man släppt in mål bakåt i två av fyra matcher.

1X2

Match: Ungern - Schweiz

När: Lördag 15:00

Speltips: Ungern att vinna (1) @ 3.45

Ungern har endast en förlust på de 16 senaste matcherna och man gick obesegrade genom EM-kvalet. Vidare har man vunnit tre av fyra vänskapsmatcher inför mästerskapet. Schweiz blev tvåa i sin grupp bakom Rumänien. Man har 1 vinst på de 5 sista kvalmatcherna och fyra raka vänskapsmatcher utan vinst. Vi tror på ungersk vinst.

Över/Under

Match: Spanien - Kroatien

När: Lördag 18:00

Speltips: Över 2.5 mål i matchen totalt @ 2.10

Spanien gjorde tredje flest mål i EM-kvalet (25 mål på 8 matcher). I de fyra vänskapsmatcherna man spelat i år har tre av fyra slutat i fem eller fler mål. Kroatien höll visserligen tätt i kvalet med 13 gjorda och 4 insläppta på 8 matcher, men de tre senaste matcherna har resulterat i 3 eller fler mål. Vi tror på över 2.5 mål totalt i matchen.

Målskytt

Match: Serbien - England

När: Söndag 21:00

Speltips: Harry Kane att göra mål @ 1.91

Englands främste målskytt genom tiderna hoppas öka på sin ledning under EM 2024. Sett till oddsen är han andra favorit att vinna skytteligan efter Mbappé och i kvalet stod han för åtta mål på lika många matcher. En viktig kugge i ett favorittippat England som har en bra chans att få igång målskyttet direkt mot Serbien.

Hörnor

Match: Belgien - Slovakien

När: Måndag 18:00

Speltips: Över 10.5 hörnor @ 2.32

Belgien var som bekant i Sveriges grupp och är det land som “spelade” till sig sjätte flest hörnor i EM-kvalet (61 stycken på 8 matcher). Man ställs mot Slovakien som fick näst flest hörnor i EM-kvalet, 73 stycken på 10 matcher. Här tror vi att det kan skapas och släppas till hörnor åt båda håll.

*Angivna odds kan komma att ändras

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Trustly
Swish
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.