nya expekt Blogg

FOTBOLLS EM 2024: OMGÅNG 2 SPELTIPS

Nu kör vi! Fotbolls-EM 2024 hos nya expekt är igång. I denna EM-upplaga av speltips bloggen har vi valt att slänga om upplägget lite grann! Istället för att välja spel på matcher, väljer vi matcher till spel.

Inför varje omgång har vi ett visst antal oddsmarknader som vi sedan parar ihop med en match vi tror att det oddset kommer att ske.

Ta del av våra speltips på omgång 2 av EM 2024 och resten av mästerskapet här hos nya expekt!

Välkomstbonus för nya spelare: ett 100% matchat gratisspel upp till 1 500 kr.

1X2

Match: Slovenien - Serbien

När: Torsdag 15:00

Speltips: Serbien att vinna (2) @ 1.88

Slovenien tog en poäng mot Danmark medan Serbien förlorade med 1-0 mot gruppfavoriten England. Båda lagen behöver plocka viktiga poäng i denna match för chansen att nå slutspelet. Vi tror att Serbien drar det längsta strået utifrån lagets prestation mot England där man imponerade mer än vad Slovenien gjorde. Man förlorade visserligen, men skapade en hel del och var nära att kvittera flera gånger.

BTTS

Match: Spanien - Italien

När: Torsdag 21:00

Speltips: Båda lagen att göra mål @ 1.80

Toppmöte i dödens grupp! Båda lagen vann sina första möten rättvist där Spanien övertygade något mer. Lagen möttes i EM-semifinalen 2021 som slutade 2-1 till Italien efter straffar. Därefter har lagen mötts i Nations League två gånger vilket slutat 2-1 till Spanien båda gångerna. Vi tror att mönstret håller i sig och att båda lagen gör mål även nu.

Över/Under

Match: Nederländerna - Frankrike

När: Fredag 21:00

Speltips: Över 2.5 mål i matchen totalt @ 1.78

De två senaste matcherna mellan lagen har slutat i över 2.5 mål. Frankrike vann visserligen “bara” med 1-0 mot Österrike men skapade lägen att göra både 2 och 3-0. För Nederländernas del blev det en 2-1 vinst mot Polen. Vi tror att det blir minst 3 mål totalt i denna spännande drabbning mellan två skickliga lag.

Målskytt

Match: Danmark - England

När: Fredag 21:00

Speltips: Jude Bellingham att göra mål @ 4.25

Han gjorde det enda målet i premiären och vi tror att han gör det igen. Formen ser ut att ha följt med den unge superstjärnan till EM. Bellingham tog stor plats i premiärmatchen och var en av de främsta spelarna på planen. Vi tror att energin, klassen och hungern håller i sig mot Danmark och att det blir ytterligare en kasse för 20-åringen.

Hörnor

Match: Nederländerna - Frankrike

När: Fredag 21:00

Speltips: Nederländerna över 4.5 hörnor @ 2.05

Även här väljer vi att matcha speltipset mot Nederländerna - Frankrike. Nederländerna slog 6 hörnor i premiären mot Polen i en match man vände och vann med 2-1. För Frankrikes del blev det en 1-0 vinst mot Österrike men där man släppte till 6 stycken hörnor. Vi tror att Nederländerna spelar till sig åtminstone 5 hörnor i en match som lär svänga åt båda hållen.

*Angivna odds kan komma att ändras

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Trustly
Swish
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.