nya expekt Blogg

FOTBOLLS EM 2024: OMGÅNG 3 SPELTIPS

Dags för den sista gruppspelsomgången och vi väljer att fokusera på de inledande matcherna ifrån grupp A och B! Spännande när det ska avgöras vilka som går vidare till slutspel. Spana in våra spelrekar i bloggen redan, vad tror du om speltipsen? Läs och avgör själv.

Inför varje omgång har vi ett visst antal oddsmarknader som vi sedan parar ihop med en match vi tror att det oddset kommer att ske.

Ta del av våra speltips på omgång 3 av EM 2024 och resten av mästerskapet här hos nya expekt!

Välkomstbonus för nya spelare: ett 100% matchat gratisspel upp till 1 500 kr.

*Angivna odds kan komma att ändras

1X2

Match: Skottland - Ungern

När: Söndag 21:00

Speltips: Skottland att vinna (1) @ 2.75

Skottarna återhämtade sig något från premiären när man spelade 2-2 mot Schweiz i den andra omgången. Samtidigt föll Ungern mot Tyskland med 0-2 vilket innebär att man redan nu ser ut att vara ute ur turneringen. Skottland kan (om än mycket ska till) knipa andraplatsen vid en storvinst, men har även chans på att bli ett av de bästa treorna och där med gå vidare. Här blir speltipset vinst för Skottland, som har mycket mer att spela för.

BTTS

Match: Kroatien - Italien

När: Måndag 21:00

Speltips: Båda lagen att göra mål @ 1.67

Kroaterna har satt sig i en knepig sits inför sista omgången efter krysset mot Albanien (2-2). För att ha någon chans att gå vidare krävs en vinst. Mot Spanien skapade man sina målchanser utan att lyckas göra mål (ett bortdömt) och mot Albanien blev det två gjorda mål. För Italiens del har man stundtals sett vassa ut framåt och även där kommer man gå all in för att vinna. Spännande möte att avsluta grupp B med där vårt speltips blir att båda lagen gör mål.

Över/Under

Match: Albanien - Spanien

När: Måndag 21:00

Speltips: Över 3.5 mål i matchen totalt @ 3.05

Albanien slog rekord när man gjorde mål mot Italien efter 23 sekunder, snabbast någonsin i EM. Trots det vände Italien och vann med 2-1. I matchen efter spelade man 2-2 mot Kroatien efter en kvittering i slutminuterna. Albanerna har visat att man tenderar att släppa in mål men även skapa en del framåt. Nu ställs man mot ett skickligt Spanien som både skapat en hel del målchanser såväl som gjort mål. Vi tror på en målrik tillställning, speltips: över 3.5 mål i matchen totalt.

Målskytt

Match: Schweiz - Tyskland

När: Söndag 21:00

Speltips: Kai Havertz @ 2.70

Tyskland tog sin andra raka vinst när man slog Ungern med 2-0 efter mål av Musiala och Gündogan. För Havertz del blev det inte mål senast, men däremot var han nära. Han har 1 mål och 4 skott på mål över de två inledande matcherna, lägg där till att han är lagets straffskytt (åtminstone i premiären). Vårt speltips blir därför att Arsenalstjärnan gör mål i tyskarnas sista gruppspelsmatch.

*Angivna odds kan komma att ändras

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Trustly
Swish
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.